Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

Πρόγνωση Σαββατοκύριακου 26-27-28/6/2015

Φίλες και φίλοι μου γειά.

Οι νεροποντές στην Βόρεια Ελλάδα το πρωί της περασμένης Κυριακής (που δεν προβλέφτηκαν από μένα ως προς την ένταση και την διάρκειά τους), ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού της περασμένης εβδομάδας. Το καλοκαίρι βέβαια ανθίσταται να εγκατασταθεί για τα καλά, και συνεχίζονται κάποιες αστάθειες το Σάββατο και την Κυριακή στα Ηπειρωτικά. Μια ΜΙΚΡΗ ομολογουμένως άνοδος θερμοκρασίας, που θα παρατηρηθεί το Σαββατοκύριακο δεν θα δώσει ακόμα την αίσθηση του καλοκαιριού που όλοι θέλουμε.
Σας παραθέτω και ένα χάρτη της ατμόσφαιρας όπου απεικονίζονται οι προβλεπόμενες θερμοκρασίες για το Σάββατο 27-6, στις 14:00 το μεσημέρι, στα 1500 μέτρα ύψος.
Καλό Σαββατοκύριακο.

2 σχόλια:

  1. Και σ'αυτήν την εικόνα πως να καταλάβω προς που πέφτει η Λάρισα? Μας δουλεύεις βρε κουμπαρούλη?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή