Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015

Πρόγνωση 30ης Εβδομάδας (20 με 26 Ιουλίου) του 2015

Παρασκευή 17-Ιουλίου-2015

Η αιθριότητα του καιρού, η σχετικά υψηλή θερμοκρασία καθώς και ή απουσία ισχυρού πεδίου ανέμων θα χαρακτηρίσουν το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Αύρες στις παράκτιες περιοχές, αύρες ορέων σε ηπειρωτικές περιοχές και μελτέμι στο Αιγαίο.
Τα ίδια χαρακτηριστικά θα επικρατήσουν όλη την επόμενη εβδομάδα. Με δυό λόγια λοιπόν άνυδρη, ζεστή και χωρίς ιδιαίτερους ανέμους η βδομάδα που έρχεται.  Μόνο στο Αιγαίο θα επικρατήσει το κλασσικό Μελτέμι (ΒορειοΑνατολικός άνεμος), που παρεπιπτόντως εκδηλώνεται και επικρατεί στο Αιγαίο πέλαγός μας τους καλοκαιρινούς μήνες και είναι ένας .... καθαρά Ελληνικός Άνεμος) https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AD%CE%BC%CE%B9
Οι αυξομοιώσεις στην έντασή του θα κάνουν την διαφορά στην Θερμοκρασία η οποία θα εμφανίσει καλά μέγιστα την Πέμπτη και την Παρασκευή. 
   

Καλό Σαββατοκύριακο λοιπόν, καλή μας βδομάδα και μην ξεχνάμε ......«Είμεθα Έθνος Ανάδελφον».  

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου