Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015

Περιήγηση στον καιρό της Πρώτης εβδομάδας του 2016.

Όπως είχα δεσμευτεί στην αρχική πρόβλεψη (http://parapigma.blogspot.gr/2015/12/2016.html?spref=fb) επανέρχομαι για μια σύντομη τοποθέτηση σχετικά με τον καιρό για την βδομάδα που τρέχει.

Αυτό που είναι βέβαιο είναι το ΠΟΛΥ κρύο. Ισχύουν οι αρχικές εκτιμήσεις για σχετικά περιορισμένα φαινόμενα (βροχές και χιόνια). Απλώς θα αρχίσουν λίγο νωρίτερα δηλαδή από το πρωί αύριο ενώ ανήμερα την Πρωτοχρονιά ο καιρός θα έχει ήδη βελτιωθεί στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα. Η διάρκεια της κακοκαιρίας θα είναι ουσιαστικά .....σκάρτες 48 ώρες (αύριο και μεθαύριο). 

Χιονοπτώσεις θα δούμε ακόμα και σε πεδινά την Πέμπτη, κυρίως σε Ανατολική Θεσσαλία, Εύβοια-ΑττικοΒοιωτία, Πελλοπόνησο και νησιά Αιγαίου. Επαναλαμβάνω ....ΛΙΓΕΣ. 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία και αισιοδοξία.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου