Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Πρόγνωση Καιρού Εβδομάδας Χριστουγέννων.


Κάθε άλλο παρά ....Χριστουγεννιάτικος ο καιρός για φέτος. Μάλλον θα ακολουθηθεί καιρικά η πεπατημένη των τελευταίων χρόνων.

Αίθρια, άνυδρη και σχετικά ζεστή η εβδομάδα που έρχεται. Καλοτάξιδες και οι θάλασσες αφού το βορειαδάκι δεν θα ξεπερνά τα 3-4 μποφώρ. Δυστυχώς οι φίλοι του χιονιού θα πρέπει να περιμένουν -άγνωστο πόσο ακόμη-  για να κάνουν το αγαπημένο τους σπόρ.  

Φωτεινά τα Χριστούγεννα, με καλές θερμοκρασίες αφού από την Τετάρτη θα παρατηρηθεί και μια μικρή άνοδος θερμοκρασίας.  Μόνο κάποιες τοπικές ομίχλες τις νυχτερινές και πρώτες πρωϊνές ώρες, μπορεί στα πεδινά να δημιουργήσουν κάποια μικροπροβλήματα στις μετακινήσεις Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή.  

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν σε όλη σχεδόν την Ευρώπη, πλήν Αγγλίας – Δανίας και Σκανδιναβίας.


Χαρούμενα Χριστούγεννα λοιπόν σε όλους, και σε πείσμα των καιρών .....ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου