Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Εβδομάδα 28η του 2015 (http://www.calendar-365.com/2015-calendar.html)

Φίλες και Φίλοι, παρότι στην ατμόσφαιρα «μετεωρίζονται πολλά ....ψέματα» που προβληματίζουν τα ...έλλογα όντα για την πραγματικότητα του κατά πόσον είναι αυτή που ...φαίνεται, δεν εμποδίστηκε η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ κι εξ αυτής η ΠΡΟΓΝΩΣΗ  του Καιρού. Ξεκινάει λοιπόν μια πραγματικά καλοκαιρινή εβδομάδα από άποψη καιρικών συνθηκών. Ουσιαστικό το γεγονός ότι από σήμερα και μέχρι την επόμενη Παρασκευή δεν προβλέπονται καθόλου βροχές σε όλη την Ελληνική επικράτεια (οπότε φίλοι Αγρότες, αφήστε την πολιτικολογία και ετοιμάστε τους ...πυραύλους). Από κει και πέρα, θα παρατηρηθεί μια σταδιακή άνοδος θερμοκρασίας, η οποία τις ημέρες Τετάρτη - Πέμπτη και Παρασκευή θα κορυφωθεί αγγίζοντας τα όρια του καύσωνα (διευκρινίζω ΤΑ ΟΡΙΑ του καύσωνα ..............ΟΧΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ) με αρκετά υψηλές θερμοκρασίες. Τοπικά φαίνεται ότι την Πέμπτη-Παρασκευή θα φτάσει μέχρι και 38-40 βαθμούς Κελσίου. Σε ότι αφορά τους ανέμους, παραμένουν μόνο στο Αιγαίο από Βόρειες διευθύνσεις μέχρι και επτά μποφώρ με μικρές αυξομοιώσεις στην ένταση.  

Μέρες που είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ επιτρέψτε μου και μια μικρή κατάθεση ψυχής.
Τα έλ-λογα όντα (βλέπε ΑΝΘΡΩΠΟΙ) ξεχωρίζουν από τα ά-λογα (βλέπε  ΖΩΑ) γιατί έχουν νοημοσύνη και ομιλούσα γλώσσα. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά οδηγούν αρχικά στην ....καλή επικοινωνία, συνεπεία αυτής στην αλληλοκατανόηση και τελικά στην ....ευημερούσα κοινωνία. Προϋπόθεση βέβαια για να επικοινωνήσουν πομπός και δέκτης (συν-ομιλούντα έλλογα όντα) είναι να ομιλείται η γλώσσα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Ψυχραιμία-ηρεμία-νηφάλια σκέψη-έλλογη ανταλλαγή απόψεων. Η χώρα ΜΑΣ,   ........ που γέννησε έναν Πλάτωνα κι έναν Αριστοτέλη ....πάντα έβρισκε και είμαι βέβαιος ότι και τώρα θα ....τον βρεί τον δρόμο της. Αρκεί να ασπαστούμε την απλή και άδολη Α Λ Η Θ Ε Ι Α.