Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Παρασκευή 10-7-2015/ Πρόγνωση Καιρού 29ης Εβδομάδας του 2015

Η άνοδος θερμοκρασίας που είχε προβλεφθεί την προηγούμενη Παρασκευή για χτες και σήμερα δεν συντελέστηκε διότι μια σχετικά ψυχρή αέρια μάζα στην ανώτερη ατμόσφαιρα μετέτρεψε τα αυξημένα αποθέματα θερμικής ενέργειας που επικρατούσν στις χαμηλότερες ατμοσφαιρικές στάθμες .....σε αστάθεια. Μετά λοιπόν την εκδήλωση της σχετικά έντονης αστάθειας χθες Πέμπτη 9-7 και σήμερα Παρασκευή 10-7, μπαίνουμε από αύριο ξανά σε μια αίθρια και καλοκαιρινή εβδομάδα. Για αύριο Σάββατο λοιπόν λίγες βροχές ή ασθενείς καταιγίδες αναμένονται στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο και την Δυτική Κρήτη. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας ο καιρός θα παραμείνει αίθριος. Οι άνεμοι παροδικά θα ενισχυθούν στο Αιγαίο και θα φτάσουν τα 7-8 Μποφώρ. Εξασθένιση θα παρατηρηθεί από την Δευτέρα, ενώ εκ νέου την Πέμπτη θα ενισχυθούν ξανά. Από μεθαύριο Κυριακή και μέχρι την επόμενη Κυριακή 19-7 αναμένεται μια αίθρια εβδομάδα με θερμοκρασίες σε καλοκαιρινά επίπεδα και μικρά σκαμπανεβάσματα από μέρα σε μέρα. Πιό ζεστές ημέρες η Τρίτη και η Παρασκευή.   Ακολουθούν ορισμένα ενσταντανέ από την προ διώρου χαλαζόπτωση στο Παλαιοχώρι Καβάλας. 


Καλή Σαββατοκύριακο, καλή εβδομάδα και καλή ...συμφωνία συνέλληνες. Και μην ξεχνάμε ......«Είμεθα Έθνος Ανάδελφον» και μόνο ...μονοιασμένοι θα τα βγάλουμε πέρα!!!