Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Πρόγνωση καιρού 40ης εβδομάδας του 2015.(τελευταία του Σεπτέμβρη).

Με εξαίρεση την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου θα επικρατήσει αίθριος καιρός, η  φθινοπωρινή συμπεριφορά του καιρού θα συνεχιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά και την ερχόμενη εβδομάδα μέχρι την Τετάρτη,  με βροχές κατά τόπους και κατά διαστήματα (περισσότερες στα Δυτικά - Κεντρικά και Βόρεια τμήματα της Ελλάδας) και με θερμοκρασία στα ίδια σχετικά χαμηλά επίπεδα. Τρίτη και Τετάρτη ισχυροί Βοριάδες στο Αιγαίο.

Από την ερχόμενη Πέμπτη αιθριάζει ο καιρός, ανεβαίνει σταδιακά η θερμοκρασία και ξαναθυμίζει ....μικρό καλοκαιράκι .....το επόμενο ΣαββατοΚύριακο.

Άξια λόγου η ενίσχυση του Νοτιά την Πέμπτη στο Ιόνιο και ίσως και την Δυτική Ελλάδα, (πολύ ισχυρός μέχρι θυελλώδης).

Καλό Σαββατοκύριακο.


Κι ένας υδροστρόβιλος της περασμένης εβδομάδας