Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Πρόγνωση καιρού 49ης βδομάδας του 2016.

Φίλες και Φίλοι γειά σας.

Οι Δυτικές και Νότιες περιοχές της χώρας μας φαίνεται ότι θα έχουν την τιμητική τους, από άποψη καιρικότητας την βδομάδα που έρχεται.

Έτσι λοιπόν, από σήμερα Κυριακή και μέχρι την Πέμπτη κατά διαστήματα θα υπάρχουν νεφώσεις σε αυτές τις περιοχές και θα εκδηλώνονται λίγες ασθενείς κατά τόπους βροχές. Την Τετάρτη μόνο, ενδέχεται οι βροχές να είναι περισσότερες και να εκδηλωθούν και καταιγίδες. Ταυτόχρονα, ενισχυμένοι βορειάδες στο Αιγαίο θα υπάρχουν σχεδόν όλες τις επόμενες ημέρες και γιαυτό το λόγο η θερμοκρασία θα παραμείνει σε σχετικά χαμηλά επίπεδα. Χειμώνας βλέπετε ....χρειάζεται και λίγο κρύο. 

Στην υπόλοιπη χώρα σχεδόν αίθριος καιρός με συννεφιές κατά διαστήματα αυξημένες στις ανατολικά της Πίνδου ηπειρωτικές περιοχές θα επικρατήσει όλη την εβδομάδα. Κύριο χαρακτηριστικό οι χαμηλές θερμοκρασίες, ιδιαίτερα στα Βόρεια.

Τέλος, αίθριος καιρός, εξασθένιση των ανέμων και άνοδος θερμοκρασίας, θα παρατηρηθεί το επόμενο Παρασκευο-Σαββατο-Κύριακο.Από την όμορφη Θεσσαλονίκη, καλή βδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου