Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

Εβδομαδιαία πρόγνωση. 10η βδομάδα του 2016 (6 με 12 Μαρτίου)

Λόγω έλλειψης διαδικτύου ή πρόγνωση θα αναρτηθεί την Κυριακή το βράδυ. Ζητώ την κατανόησή σας. Καλό Σαββατοκύριακο

Φίλοι μου γειά. 

Με 48ωρη λοιπόν καθυστέρηση ο καιρός της εβδομάδας που έρχεται.

Μιά πρώτη διαταραχή περνάει αύριο Δευτέρα πάνω από τη χώρα, δίνοντας συννεφιά και βροχή αρχικά στη ΒΔ Ελλάδα, σταδιακά στην υπόλοιπη Δυτική και αργά το βράδυ και στη Βόρεια. 

Την Τρίτη λίγα φαινόμενα θα διατηρούνται στα Ανατολικά τμήματα.    

Τετάρτη και Πέμπτη από μια δεύτερη αξιόλογη διαταραχή θα παρατηρηθεί  ένα άστατο διήμερο με αρκετές τοπικές βροχές σχεδόν σε όλη τη χώρα και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Τέλος το τριήμερο της Καθαρο Δευτέρας μάλλον θα είναι λίγο .....βρώμικο (λασπωμένο) και κρύο καθώς άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες καθώς και σημαντικούς βορειάδες θα επικρατήσει από την τρίτη στη σειρά ατμοσφαιρική διαταραχή της βδομάδας που έρχεται.


Να είστε καλά.