Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Εκκρεμότητα πρόγνωσης καιρού του ΠΑΣΧΑ.

Φίλοι μου, Η πρόβλεψη για ...χρυσοφόρες βροχές την Μεγάλη Τρίτη, όπως όλοι διαπιστώσατε ΑΠΕΤΥΧΕ. Είναι για να επιβεβαιώνεται αυτό που γράφω στις επεξηγήσεις  του Παραπήγματος ότι ...ΣΠΑΝΙΑ αποτυγχάνω  κιόλας.  Αιτία ήταν η ενίσχυση του αεροχειμμάρου ο οποίος μετακίνησε το σύστημα πολύ Βορειανατολικά, κι έτσι οι βροχές περιορίστηκαν σε αυτές μόνο τις περιοχές (Ανατολική Μακεδονία-Θράκη και λίγο το βράδυ της Μεγ.Τρίτης στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην πρόγνωση της προηγούμενης Παρασκευής,  άφησα όμως μια εκκρεμότητα για τον καιρό του Πάσχα. Έτσι λοιπόν φαίνεται ότι η θερμή εισβολή στην κατώτερη ατμόσφαιρα δεν θα είναι και τόσο θερμή, οπότε δεν περιμένουμς σημαντικά φαινόμενα. Λίγες ασθενείς τοπικές βροχές την Μεγάλη Παρασκευή. Αίθριος ο καιρός Μεγ. Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα. Από το βράδυ της Κυριακής όταν θα -χωνεύεται ο οβελίας -θα αλλάξει ο καιρός, θα πέσει η θερμοκρασία  και θα βρέξει σχεδόν σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα. Ο καιρός θα παραμείνει δροσερός και βροχερός την Δευτέρα και την Τρίτη μετά το Πάσχα.





Καλή Ανάσταση σε όλους.