Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Πρόγνωση καιρού 27ης εβδομάδας του 2016.

Φίλες και Φίλοι,

η αλλαγή έδρας του υπογράφοντος, επέφερε προσωρινή έλλειψη διαδικτυακής πρόσβασης. Συνέπεια, η καθυστέρηση (κατά μισή μέρα) της έκδοσης της τακτικής μας πρόγνωσης. Απολογούμαι γι'αυτό!!!

Στα γενικά χαρακτηριστικά, η εβδομάδα που έρχεται θα είναι μια τυπική καλοκαιρινή εβδομάδα. Οι βροχές και οι τοπικές καταιγίδες θα συνεχιστούν σήμερα και αύριο στα ηπειρωτικά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας. Την Κυριακή σαφώς λιγότερες σε αριθμό και ένταση οι καταιγίδες.  

Δευτέρα και Τρίτη δεν αναμένεται αξιόλογο καιρικό φαινόμενο. Μόνο ...ζέστη!!!

Τετάρτη Πέμπτη και Παρασκευή θα εκδηλωθεί πάλι αστάθεια στα ηπειρωτικά κυρίως κατά μήκος της Πίνδου. Τέλος καλός θα είναι ο καιρός το επόμενο Σαββατοκύριακο.  

Σε όλη τη διάρκεια της βδομάδας θα έχουμε μελτέμι στο Αιγαίο, γεγονός που δεν θα επιτρέψει στην θερμοκρασία να ξεπεράσει του 35-36 βαθμούς τοπικά στα ηπειρωτικά.



Άντε να δούμε που θα πάει η ...κούπα!!!  Καλή βδομάδα