Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Πρόγνωση καιρού 10ης εβδομάδας του 2017.

«Μάρτης ....γδάρτης και παλιός ....παλουκοκάφτης» λέει η λαϊκή παροιμία. Και επειδή η λαϊκή γνώση και σοφία στηρίζεται σε υπερ-χιλιόχρονες παρατηρήσεις σχεδόν πάντα επαληθεύεται. Ετσι λοιπόν και φέτος πάμε για επιβεβαίωση της εν λόγω θυμοσοφίας!!!

Αρχίζουμε λοιπόν με ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Άπνοιες, καλές θερμοκρασίες και ήλιος λαμπερός μας εισάγουν στην Ανοιξη.

Την Δευτέρα μια μικροδιαταραχή επηρεάζει την Βορειοδυτική και Βόρεια Ελλάδα με συννεφιές και λίγες βροχές.

Από Τρίτη μέχρι και Πέμπτη σοβαρή αλαγή στο καιρικό σκηνικό. Ένα Βαθύ χαμηλό από την Κεντρική Μεσόγειο, θα επηρεάσει όλη τη χώρα με πυκνές συννεφιές,  πολύ ισχυρούς νοτιάδες και ....άφθονες βροχές και καταιγίδες. Ειδικά την Τετάρτη μεγάλα ύψη βροχής αναμένονται σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα κυρίως την ανατολική.

Παρασκευή επανέρχεται ο Μάρτης ......σαν γδάρτης αυτή τη φορά, με ισχυρούς βορειάδες και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας. Λίγα φαινόμενα θα εξακολουθήσουμε να έχουμε.

Το Σάββατο βελτιώνεται παροδικά ο καιρός και από την Κυριακή εκ νέου ένα χαμηλό σύστημα ξαναδίνει βροχές και ανεβάζει τις θερμοκρασίες.


Με την μουσική της «πολίτικης κουζίνας» και μια ....σχετική προσωπική φωτό κλείνει η αποψινή μας επικοινωνία.
  







 Καλή μας βδομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου