Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Πρόγνωση καιρού 13ης εβδομάδας του 2017.


Φίλες και Φίλοι,

Με ένα λαμπερό, νήνεμο και θερμοκρασιακά ήπιο έως ζεστό Σαββατοκύριακο, ξεκινάει η πρόγνωση του καιρού γι’αυτή την εβδομάδα.

Από το απόγευμα της Κυριακής όμως και από τα Βόρεια η διέλευση ενός ψυχρού μετώπου θα δώσει συννεφιές, βροχές αρχικά στη Βόρεια Ελλάδα και την Δευτέρα σε όλη σχεδόν τη χώρα. Ταυτόχρονα θα ενισχυθούν οι Βορειάδες και θα πέσει γρήγορα και σημαντικά η θερμοκρασία. Γρήγορα όμως μέχρι το βράδυ της Τρίτης ο καιρός θα βελτιωθεί σε όλη τη χώρα. Επισημαίνω ότι πιθανόν το ....ξέσπασμα του καιρού το απόγευμα - βράδυ της Κυριακής να δώσει έντονα φαινόμενα στην Κεντρική-Ανατολική Μακεδονία-Θράκη και Βόρειο Αιγαίο υπό μορφή καταιγίδων ενώ νοτιώτερα στα θαλάσσια-παράκτια υπό μορφή ξαφνικής ενίσχυσης των Βορείων ανέμων από το πρωί της Δευτέρας.

Από κει και πέρα μέχρι την επόμενη Κυριακή αίθριος καιρός θα επικρατήσει, θα εξασθενήσουν οι πολύ ισχυροί Βορειάδες από Τετάρτη και η θερμοκρασία θα ανέβει τις επόμενες ημέρες.    

Από την χτεσινή παγκόσμια ημέρα της Μετεωρολογίας to βίντεο που ακολουθεί. Θέμα του :  τα σύννεφα, αυτοί οι ......μοναχικοί ταξιδευτές των ουρανών!!!



International Clouds Atlas Web edition - www.wmocloudatlas.org

Καλή βδομάδα σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου