Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017

Καιρός την 46η βδομάδα του 2017

Φίλες και Φίλοι,

Με 24ωρη καθυστέρηση η πρόγνωση καιρού της 46ης εβδομάδας, εξαιτίας υποχρεώσεων στο λεκανοπέδιο.

Ο καιρός που ήδη εκδηλώθηκε στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, κινείται γρήγορα ΒΑ και μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχει βελτιωθεί. Νοτιάδες ενισχυμένοι στα πελάγη.

Ένα εκτεταμένο χαμηλό βαρομετρικό σύστημα στην Κεντρική Μεσόγειο θα χαρακτηρίσει τον καιρό της χώρας από την Δευτέρα. Συγκεκριμένα από το πρωί αυτής της ημέρας και από τα ΝΔ, συννεφιές, βροχές, καταιγίδες και ισχυροί Νότιοι άνεμοι θα διατηρηθούν μέχρι και την Πέμπτη κατά διαστήματα. Τετάρτη και Πέμπτη οι πιό έντονες βροχές στην ηπειρωτική χώρα την Παρασκευή περισσότερες στα Νότια.

Την Παρασκευή θα στραφούν οι άνεμοι σε Βορειάδες και θα πέσει και η θερμοκρασία.

Τέλος το Σάββατο θα βελτιωθεί ο καιρός στην ηπειρωτική χώρα ενώ το χαμηλό που θα περάσει Νοτίως της Κρήτης θα δώσει την ευκαιρία στους ....καιρο-τρομο-λάτρες (....ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ο όρος) να αρχίσουν να μιλούν για .....Τυφώνες στη Μεσόγειο. Κατά τη γνώμη μου απλά το χαμηλό αυτό έχοντας ισχυρή κατακόρυφη δομή και  έντονο στροβιλισμό,  θα δώσει έντονα φαινόμενα στο Κρητικό πέλαγος, Νότια και κυρίως ΝοτιοΑνατολικά του νησιού.

 Νάστε καλά και sorry για την καθυστέρηση στο τακτικό μας ραντεβού.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου