Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Πρόγνωση Καιρού 11ης εβδομάδας του 2017.


Επιμένει με τα καμώματά του ο Μάρτης. Μέχρι και την Δευτέρα συννεφιές με βροχές και τοπικές καταιγίδες θα συνεχίζονται κατά διαστήματα. Βόρειοι ενισχυμένοι θα παραμείνουν οι άνεμοι. Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα αύριο Σάββατο.

Από Τρίτη μέχρι και Παρασκευή, εξασθενούν οι βορειάδες και θα επικρατήσει καλός καιρός με σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες. 

Το επόμενο Σαββατοκύριακο μια νέα ψυχρή εισβολή από τα Βόρεια θα ρίξει περαιτέρω την θερμοκρασία ενώ ενδέχεται να φέρει μέχρι και ασθενείς, μικρής διάρκειας χιονοπτώσεις, σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ανατολικά της Πίνδου ηπειρωτικής χώρας.  Τέλος ένα ενυπωσιακό βίντεο από τον φετεινό βαρύ χειμώνα, ειμαι βέβαιος ότι θα σας εντυπωσιάσει!!! 

  

Καλό Σαββατοκύριακο.