Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Πρόγνωση καιρού 12ης εβδομάδας του 2017.

Φίλες και Φίλοι,

Μια λαμπερή εβδομάδα θα ακολουθήσει με άνοδο της θερμοκρασίας από μεθαύριο Κυριακή. Αίθριος θα παραμείνει ο καιρός σε όλη τη χώρα. Μόνο στην Δυτική και Νότια Ελλάδα ένα χαμηλό που θα περάσει το διήμερο Τετάρτης και Πέμπτης θα δώσει λίγες βροχές και μεμωνομένες καταιγίδες. Τα ποσά βροχής θα είναι αξιόλογα κυρίως στην Κρήτη, από Τετάρτη βράδυ μέχρι Πέμπτη πρωί.

Κερασάκι στην τούρτα μια περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας το επόμενο Σαββατοκύριακο ......για να γιορτάσουμε λαμπρότερα την Εθνική μας Επέτειο.

Επιτρέψτε μου σήμερα  να κλείσω λίγο διαφορετικά την τακτική μας εβδομαδιαία επικοινωνία.

Σχεδόν τρία χρόνια μετά την ...βεβιασμένη αποστρατεία μου, επισκέφτηκα σήμερα την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία με την ευκαιρία της αλλαγής Διοίκησης. Γύρισα πριν λίγο, πολύ χαρούμενος και συγκινημένος γιατί μετά από τόσο καιρό, εισέπραξα μια ειλικρινή και βαθειά εκτίμηση, από όλο σχεδόν το προσωπικό της Υπηρεσίας. Συνάδελφοι, σας ευχαριστώ πολύ!!!



Καλή βδομάδα σε όλους σας.