Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Πρόγνωση καιρού 33ης βδομάδας του 2017.

Φϊλες και φίλοι,

Νομίζω η πρόγνωση της προηγούμενης βδομάδας ήταν απόλυτα επιτυχής. Υψηλές θερμοκρασίες στα όρια του καύσωνα όπως είχε προβλεφθει,  επικράτησαν όλη τη βδομάδα.

Καλά τα νέα σε ότι αφορά το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Μια μετωπική δραστηριότητα θα περάσει στη Βορειονανατολική Ελλάδα και θα δώσει βροχές και καταιγίδες στη Μακεδονία και τη Θράκη από το πρωί της Κυριακής. Παράλληλα θα πέσει και η θερμοκρασία 5-6 βαθμούς.

Απο κει και πέρα όμως και πάλι αίθριος καιρός με υψηλές θερμορκασίες θα επικρατήσει και πάλι όλη την ερχόμενη βδομάδα. Ουσιαστικά θα έχουμε μια επανάληψη της βδομάδας που πέρασε, με τα μελτέμια να συνεχίζουν τη ευεργετική επίδρασή τους και να μας προφυλάσσουν από τον Καύσωνα.

Καλή συνέχεια και καλές διακοπές.