Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017

Ο καιρός την 40η βδομάδα του 2017

Φίλες & Φίλοι

Η χώρα συνεχίζει να επηρεάζεται από την δεύτερη διαταραχή που περιέγραψα την προγηγούμενη βδομάδα.

Συννεφιές λοιπόν με βροχές και τοπικές καταιγίδες θα συνεχιστούν μέχρι το πρωί της Κυριακής σε όλη τη χώρα, με τα φαινόμενα να είναι περισσότερα στην Βορειοανατολική χώρα. Κυκλάδες-Κρήτη με αρκετές συννεφιές αλλά με σαφώς λιγότερα τα φαινόμενα. Την Κυριακή ο καιρός βελτιώνεται σε όλη τη δυτική Ελλάδα και μέχρι τη Δευτέρα το μεσημέρι και στην υπόλοιπη ανατολική και νότια χώρα. Οι ισχυροί Βορειάδες στο Αιγαίο συνεχίζονται μέχρι την Κυριακή, ρίχνοντας περαιτέρω τη θερμοκρασία.

Από Δευτέρα και μέχρι τέλος της επόμενης βδομάδας, ένα εξασθενημένο Βόρειο ρεύμα συνεχίζει να πνέει στο Αιγαίο, ενώ αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες αραιές συννεφιές κατά τόπους, χωρίς τίποτα αξιόλογο. Σχετικά χαμηλά η θερμοκρασία μέχρι την Πέμπτη. Από κει και πέρα μια μικρή σταδιακή άνοδος θα σημειωθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο, επιτρέποντας ίσως στους πιό τολμηρούς μερικά ακόμα ....μακροβούτια στη θάλασσα.


Καλή βδομάδα.

Κι επειδή σαν την Ελλάδα ....δεν έχει.....


Χρώματα-χρώματα-χρώματα