Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός την 49η βδομάδα του 2017

Φίλες και Φίλοι,

ένα οργανωμένο και εκτεταμένο χαμηλό βαρομετρικό σύστημα στην Κεντρική Μεσόγειο, ήδη μας απασχολεί καιρικά ....και θα συνεχίσει. Έτσι λοιπόν εκτός από τα Νότιοανατολικά θαλάσσια τμήματα στην υπόλοιπη χώρα συννεφιές, βροχές τοπικές καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι (Βόρειοι στο Αιγαίο-Νότιοι στο Ιόνιο), θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά για σήμερα και αύριο

Παροδική βελτίωση αύριο μετά το μεσημέρι.
Από Δευτέρα μεσημέρι και μέχρι Τρίτη απόγευμα θα υπάρξει μια νέα επιδείνωση του καιρού. Αυτή η δεύτερη επιδείνωση θα ρίξει σημαντικά την θερμοκρασία ενώ θα πέσουν και λίγα χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. 

Από Τετάρτη μεσημέρι και μέχρι την Παρασκευή, αιθριάζει ο καιρός και ανεβαίνει η θερμοκρασία. 

Από το επόμενο Σάββατο εκ νέου επιδείνωση από τα Δυτικά δείχνει ότι ....μπαίνουμε για τα καλά στον Χειμώνα. 

Και μια αγαπημένη μουσική......