Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Καιρός της βδομάδας που έρχεται (6η του 2018).

Φίλες και Φίλοι,

Εναλλαγές στο καιρό διαδέχονται το διάλειμμα των λαμπερών και θερμών Αλκυονίδων ημερών, όπως ήδη είχαμε πει. Η βδομάδα που έρχεται χαρακτηρίζεται με δυό λέξεις «εβδομάδα Νοτιάδων».

Επιδεινώνεται λοιπόν ο καιρός το ΣαββατοΚύριακο (από ένα χαμηλό σύστημα που έρχεται από την Κεντρική Μεσόγειο), στα Δυτικά Κεντρικά και Βόρεια με συννεφιές, βροχές, καταιγίδες στα θαλάσσια και ισχυρούς νοτιάδες (που θα κρατήσουν σε σχετικά καλά επίπεδα για την εποχή, τις θερμοκρασίες). Ο καιρός από την Κυριακή στα Ηπειρωτικά και μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας και στην Ανατολική Ελλάδα θα βελτιωθεί.

Την Τρίτη καλός καιρός.

Την Τετάρτη μια νέα ασθενής διαταραχή επιδεινώνει προσωρινά τον καιρό για 24 ώρες σε όλη τη χώρα με συννεφιές και λίγες τοπικές βροχές.  

Πέμπτη και Παρασκευή σχετικά καλός καιρός για να έρθει τέλος το επόμενο ΣαββατοΚύριακο, που όπως όλα δείχνουν, μια οργανωμένη διαταραχή θα επιδεινώσει από τα Δυτικά εκ νέου τον καιρό.

Να είστε καλά όπου κι αν βρίσκεστε.

Άτιμε Έλληνα, όπου κι αν βρεθεί κανείς, βρίσκει το ...αποτύπωμά σου ...χιλιάδες χρόνια τώρα!!!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου