Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Καιρός εβδομάδας (14η του 2018).


Φίλες και Φίλοι,

Νομίζω ότι, επιτέλους μπορώ να σας υποσχεθώ μέχρι και .......τέσσερις συνεχόμενες μέρες αίθριου και σχετικά ανοιξιάτικου-ζεστού καιρού. Από Δευτέρα λοιπόν και μέχρι Πέμπτη βράδυ, ετοιμαστείτε για ...βόλτες-καφέ και ξάπλες ...όσοι έχετε αυτή τη δυνατότητα!!! 

Εν τω μεταξύ, μια διαταραχή από τώρα και μέχρι αύριο (Κυριακή) το βράδυ δίνει στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα συννεφιές, με λίγες κατά τόπους βροχές και ισχυρούς Νοτιάδες. Στην υπόλοιπη χώρα τίποτα αξιόλογο πλην μιας βαθμιαίας πτώσης της θερμοκρασίας.

Στη συνέχεια, το επόμενο Weekend, ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό σύστημα μας ξαναφέρνει στο ....Concept της Άνοιξης (με τις συχνές εναλλαγές), με μια επανάληψη των συνθηκών αυτού του ΣαββατοΚύριακου, δηλαδή κυρίως δυτικά και βόρεια ...συννεφιές, λίγες βροχές και πτώση θερμοκρασίας.

Καλή συνέχεια σε ότι κάνετε. 

Και μια φωτό που εμπεριέχει ......την μισή ψυχή μου!!! Η άλλη .....μισή μελλοντικά!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου