Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Καιρός την 25η βδομάδα του 2018.


Φίλες και Φίλοι,

Ο θυμόσοφος λαός λέει «Στον καταραμένο τόπο.....Μάιο μήνα βρέχει». Φέτος όμως η φύση φρόντισε να ισοσκελίσει τις λειψυδρίες που παρατηρούνται από "τόπου είς τόπον" με παρατεταμένες βροχοπτώσεις ακόμα και τον Ιούνιο.

Όπως λοιπόν καταλάβατε από την εισαγωγή, τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα. Ξεκινάει το ΣαββατοΚύριακο με αστάθειες (δηλαδή τοπικές βροχές και καταιγίδες) ήπιας μορφής. Από Δευτέρα όμως και κυρίως Τρίτη Τετάρτη και Πέμπτη, ισχυρές τοπικά βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε όλη σχεδόν την ηπειρτωτική χώρα, αλλά και σε νησιωτικές περιοχές του Ιονίου και του Βορ. Αιγαίου. Ηπιότερα φαινόμενα θα έχει όλη η νησιωτική χώρα. 

Το πεδίο των ανέμων γενικά από Βορειοανατολικές διευθύνσεις κατά διαστήματα λίγο ενισχυμένο κυρίως στο Αιγαίο. 

Η θερμοκρασία τέλος δεν θα έχει κάποιες αξιοσημείωτες μεταβολές. Θα παραμένει σταθερή και μάλλον κοντά στα φυσιολογικά για τον μήνα επίπεδα.

Νάστε όλοι καλά. Και όπως στη φύση ποτέ δεν θα βρούμε το ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ μόνο, έτσι και σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας (ακόμα και στη Πολιτική που μας διχάζει ......κακά τα ψέματα) καλό είναι να επιδιώκεται ΠΟΛΥΧΡΩΜΙΑ. Το χρώμα φέρνει ισσοροπία και ευτυχία!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου