Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Καιρός την 42η βδομάδα τ.ε.

Φίλες και Φίλοι,

δύο ατμοσφαιρικές διαταραχές μας απασχολούν τη βδομάδα που έρχεται. 

Η πρώτη ήδη ξεκίνησε από τα δυτικά και βόρεια, με συννεφιές, αρκετές βροχές και διάσπαρτες τοπικές καταιγίδες σε όλη τη χώρα εκτός από την ανατολική-βορειοανατολική Ελλάδα μέχρι και την Τρίτη. Την Τετάρτη θα περιοριστεί στα Νότια και μάλλον σημαντικά ποσά βροχής θα ενεργήσουν στην κατεύθυνση της βελτίωσης του αρνητικού "υετικού" ισοζυγίου των νησιών του Νοτίου Αιγαίου.

Ταυτόχρονα το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη και ενώ ο καιρός θα βελτιώνεται στα Νότια μια γρήγορα κινούμενη μετωπική δραστηριότητα στη Βόρεια και κυρίως Βοριεοανατολική Ελλάδα θα δώσει τα λίγα πρώτα χιόνια στην ορεινή Ροδόπη ρίχνοντας σημαντικά τη θερμοκρασία σταδικά σε όλη τή χώρα δίνοντας μια πρώτη προσωρινή αίσθηση ....χειμωνιάσματος μιας και γρήγορα από την Παρασκευή ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία και αιθριάζει ο καιρός προκαλώντας τους κολυμβητές να  επισκεφτούν ξανά τις θάλασσες το Σαββατοκύριακο.

Νάστε καλά σε ότι κάνετε. 

Και η αιτία της ...αργοπορημένης έκδοσης αυτής της πρόγνωσης!!!
Μια εξαιρετική εκδήλωση στην ιδιαίτερη πατρίδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου