Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Καιρός την 45η βδομάδα του 2018.


Φίλες και Φίλοι,

τη βδομάδα που έρχεται δεν φαίνεται κάποιο άξιο λόγου βαρομετρικό σύστημα να επηρεάζει τη χώρα μας. 

Αναλυτικά:

Η πτώση της θερμοκρασίας που ήδη συντελέστηκε θα κρατήσει την θερμοκρασία σε σχετικά χαμηλά επίπεδα, ενώ παράλληλα θα συνεχιστούν οι συννεφιές και οι λίγες τοπικές βροχές στην Ανατολική και κυρίως στη Νότια Ελλάδα μέχρι και την Δευτέρα.  

Την Τρίτη ενισχύονται και οι Βόρειοι άνεμοι κρατώντας περαιτέρω την θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα και διατηρώντας τις συννεφιές στα ανατολικά προσήνεμα της χώρας.

Από Τετάρτη και μετά εξασθενούν οι άνεμοι, παραμένει ο αίθριος καιρός, παραμένει και η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα σε όλη τη χώρα, ενώ σημειώνεται μια περαιτέρω ψυχρή εισβολή και πτώση της, κυρίως όμως στη Βορειοανατολική Ελλάδα.



Να είστε καλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου