Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Καιρός την 47η βδομάδα 2018.

Φίλες και Φίλοι,

Με μια ειλικρινή συγνώμη γιατί πρόγνωση δεν εκδόθηκε την προηγούμενη Παρασκευή, αρχίζω σήμερα. Έκτακτες …καλές υποχρεώσεις!!!

Λοιπόν, …..Χειμώνας προ των πυλών!!!

Απολαύστε το Σάββατο που θα κυλήσει με ηλιοφάνεια, άπνοιες  και σχετικά καλές θερμοκρασίες γιατί μετά έπονται αλλαγές καθώς βαθύ χαμηλό από την Κεντρική Μεσόγειο θα κινηθεί ανατολικά και θα επηρεάσει όλη τη χώρα. 

Έτσι από Κυριακή μέχρι και την επόμενη Πέμπτη, πυκνές συνεφιές με βροχές, τοπικές καταιγίδες, και ισχυρούς Νότιους ανέμους θα επικρατήσουν σε όλη τη χώρα. Την Δευτέρα οι βροχές θα είναι πολλές και καταρρακτώδεις σχεδόν σε όλη την ηπειρωτική χώρα αλλά και στο Κεντρικό-Βόρειο Αιγαίο.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα συνεχιστεί η κακοκαιρία και θα πέσει σημαντικά και η θερμοκρασία ενώ  θα πέσουν και αρκετά χιόνια στα Ορεινά μόνο απ’ ότι μέχρι τώρα φαίνεται.

Τέλος θα αιθριάσει ο καιρός και θα ανέβει η θερμοκρασία το επόμενο ΣαββατοΚύριακο.

Νάστε όλοι καλά.




Έχοντας υπηρετήσει 35 ολόκληρα χρόνια στις Ένοπλες Δυνάμεις αισθάνθηκα ιδιαίτερη χαρά που φέτος συμμετείχα στον εορτασμό στο Αμμάν της Ιορδανίας. Εξαιρετική οργάνωση, πετυχημένη και φορτισμένη συγκινησιακά γιορτή!!! Μπράβο στον ακόλουθό μας εκεί!!!

  











Τέλος για αγγλομαθείς ένα καλό βίντεο επεξήγηση για το φαινόμενο El Nino.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου