Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Καιρός την 48η βδομάδα τ.ε.


Φίλες και Φίλοι, 

Η σταδιακή εξασθένιση των Βορείων ανέμων παράλληλα με την μετακίνηση της …. "Πόπης" ανατολικά, θάχει αποτέλεσμα μια σημαντική σχετικά άνοδο της θερμοκρασίας αύριο Σάββατο και την Κυριακή. Παράλληλα αίθριος καιρός θα επικρατήσει σε όλη σχεδόν τη χώρα.

Παρόλες τις τρεις επερχόμενες διαταραχές, αξιόλογες βροχές ΔΕΝ θα έχουμε τη βδομάδα που έρχεται

Ένα αβαθές χαμηλό από την Κεντρική Μεσόγειο θα κινηθεί ανατολικά και θα δώσει την Δευτέρα και την Τρίτη λίγες ασθενείς βροχές κυρίως στο Ιόνιο και όλη τη Νότια Ελλάδα.

Την Τετάρτη μια γρήγορη διαταραχή από τα Βόρεια θα δώσει λίγα φαινόμενα και πάλι αλλά αυτή τη φορά μόνο στη Βόρεια και Ανατολική Ελλάδα, με παράλληλη πτώση της θερμοκρασίας.

Τέλος και πάλι από τα Δυτικά, από το βράδυ της Πέμπτης, μια τρίτη διαταραχή από τη Κεντρική Μεσόγειο θα ξανανεβάσει λίγο τις θερμοκρασίες και θα δώσει συννεφιές και λίγα τοπικά φαινόμενα κυρίως το Σαββατο-Κύριακο.

Να είστε καλά σε ότι κάνετε!!!

Είπα να το αγοράσω ....αλλά φοβήθηκα τον ΕΝΦΙΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου