Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Καιρός την βδομάδα που έρχεται (10η του 2018)

Φίλες και Φίλοι, 


για να λέμε και του στραβού το δίκιο η πρόγνωση της προηγούμενης εβδομάδας δεν ήταν και από τις καλύτερές μου!!!  Αυτή η χιονόπτωση εκεί στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, πολύ με εκνεύρισε που ....διέλαθε της προσοχής μου. Φταίει βέβαια και το γεγονός ότι όσο μεγαλώνει κανείς τόσο ....δυσκολεύεται να τα φέρει βόλτα με τα άτιμα τα ....μοντέλα!!!

Στα του καιρού τώρα, με δυό λόγια να σας προϊδεάσω ότι, συνεχίζεται το ....γνωστό μοτίβο. Ζωνική δυτική κυκλοφορία κατά μήκος της Μεσογείου θα φέρει ξανά τρεις διαταραχές, μέσα στην επόμενη βδομάδα. 

Αρχής γενομένης λοιπόν από σήμερα το βράδυ, ξανά τα Δυτικά και τα Ανατολικά μέρη της χώρας της χώρας θα δεχτούν καλές βροχοπτώσεις, ενώ λίγο καλύτερα θα είναι τα πράγματα ατην υπόλοιπη ηπειρωτική και νησιωτική χώρα. Η Κυριακή φαίνεται μια διαλλειματική μέρα μέσα στο χειμερινό μοτίβο και ιδιαίτερα από το μεσημέρι και μετά, θα έχει ήλιο όλη η Ελλάδα.

Δευτέρα - Τρίτη τα γνωστά, συννεφιές, βροχές, καταιγίδες στα θαλάσσια παράκτια και ισχυροί Νότιοι άνεμοι. (Ειδικά η Δευτέρα θα έχει πολλές βροχές και σχεδόν όλη τη μέρα).

Τετάρτη ....διάλειμμα καλοκαιρίας με ηλιοφάνεια!!!

Πέμπτη ξανά ....υγρό μοτίβο, για να υποσχεθώ ότι το επόμενο ΠΣΚ (που λέμε στο στρατό....να μαθαίνεται και κάτι από ορολογία ....οι πολλές φίλες του blog), θα είναι το πρώτο ουσιατικά ....Ανοιξιάτικο. Οπότε ετοιμαστείτε αναλόγως. 

Και μια επισήμανση για τους νοτιο-Κυκλαδίτες και Μετεωκρήτες φίλους.  Μην περιμένετε πολλά πράγματα εκεί στα μέρη σας!!! Αυτή η δυτική ζωνική κυκλοφορία ....σπάνια δίνει σημαντικές βροχές. Οπότε θα περιοριστείτε σε ....ψιχάλες.

Μια πρώτη δόση Άνοιξης, όπως την είδε ο φακός του κινητού μου....ακολουθεί!!!