Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Καιρός εβδομάδας (12η του 2018).

Φίλες και Φίλοι,

Διαδοχικά τα ....χαστουκάκια από τον καιρό αυτή τη βδομάδα!!! Εξάλλου θα ήταν δυνατόν να μην επαληθευτεί ο « Μάρτης -  Γδάρτης και Παλουκοκάφτης»

Η σημερινή ηλιοφάνεια δυστυχώς ήταν προσωρινή αφού από το βράδυ και από τα Δυτικά, συννεφιές-βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις Νοτιάδες θα επικρατήσουν σε όλη τη χώρα, διαρκώντας μέχρι αύριο το βράδυ. 

Από Δευτέρα πρωί, πάλι μια νέα 24ωρη επιδείνωση, κρατάει μέχρι το μεσημέρι  της Τρίτης.  

Από Τετάρτη μεσημέρι μια νέα σάρωση εκ δυσμών προς Ανατολάς (με σαφώς λιγότερα φαινόμενα και περισσότερο ήλιο),  για να έρθει  τέλος το Παρασκευο-ΣαββατοΚύριακο και να ξαναδώσει άλλη μια από τα ίδια. Αυτή τη φορά μάλιστα θα συνοδευτεί με αισθητή πτώση θερμοκρασίας και χιονάκια στα ημιορεινά και ορεινά.  

Να διευκρινίσω για τους φίλους Κρητικούς ότι πέραν από κάποιες ασθενείς βροχές στην Δυτική Κρήτη την Δευτέρα και  καμμιά ψεκάδα στην υπόλοιπη ....μην ελπίζετε σε κάτι περισσότερο μέχρι το άλλο ΣαββατοΚύριακο, οπότε κάτι λίγο παραπάνω σε βροχή θα το έχετε, με όση βέβαια ασφάλεια παρέχει  η πρόγνωση πέραν των 5 ημερών.

Νάστε καλά.