Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018

50η βδομάδα του 2018.


Φίλες και Φίλοι,

Τρεις διαταραχές θα μας απασχολήσουν και την βδομάδα που έρχεται. 

Η πρώτη από τα ΝΔ από αύριο το μεσημέρι και μέχρι την Δευτέρα το μεσημέρι θα δώσει αρκετές βροχές σε όλη τη χώρα, καταιγίδες κυρίως στα Νότια και λίγα χιόνια στα ορεινά μόνο. Άνεμοι Νοτίων διευθύνσεων χωρίς ιδιαίτερα μεγάλες εντάσεις.  

Με μια μικρή ανάπαυλα το απόγευμα της Δευτέρας, η δεύτερη διαταραχή από τα ΒΔ αυτή τη φορά, θα συνεχίσει τα φαινόμενα σε όλη τη χώρα την Τρίτη και την Τετάρτη, θα ενισχύσει σημαντικά τους Βόρειους ανέμους, θα ρίξει την θερμοκρασία και θα δώσει περισσότερες χιονοπτώσεις στα Βόρεια και πάλι όμως μόνον ορεινά.

Αιθριάζει ο καιρός την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή ένα νέο χαμηλό από την Κεντρική Ευρώπη αυτή τη φορά, θα δώσει αρκετές συννεφιές σε όλη τη χώρα, με λίγα όμως φαινόμενα κυρίως στη Δυτική Ελλάδα, συνοδευόμενο από Δυτικών διευθύνσεων ανέμους και άνοδο της θερμοκρασίας.

Καλή βδομάδα καλά να περνάτε