Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Εβδομαδιαία Πρόγνωση Καιρού.


Φίλες και Φίλοι,

Από αύριο το μεσημέρι αρχίζει βελτίωση του καιρού από Βορρά προς Νότο. Κυριακή και Δευτέρα μέρες με ήλιο στις περισσότερες περιοχές της χώρας εκτός από τα Νότια που θα κρατάει λίγο ακόμα η συννεφιά με ασθενή φαινόμενα. Παράλληλα εξασθενούν οι ισχυροί βοριάδες και ανεβαίνει λίγο και η θερμοκρασία.

Από το απόγευμα της Δευτέρας και από τα Δυτικά ξανά επιδεινώνεται ο καιρός με συννεφιές, βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα Ορεινά. (Είπαμε φέτος ….αποκαθίσταται το υδρολογικό ισοζύγιο). Η καιρικότητα αυτή με μικρή εκ νέου πτώση της θερμοκρασίας και επικρατούντες τους Νοτίους ( ισχυρούς κατά περιόδους) ανέμους, θα κρατήσει μέχρι το πρωί της Παρασκευής, για να την ακολουθήσει ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο με εκ νέου άνοδο της θερμοκρασίας.

Δύο μέρες τώρα είχα άφθονο χρόνο και παρακολούθησα (…..πέστε το και βίτσιο) την συζήτηση στη Βουλή. Λοιπόν αναρωτιέμαι γιατί εμείς οι Έλληνες αρεσκόμαστε τόσο στο Άσπρο-Μαύρο? Το "Ουράνιο τόξο" που τόσο συχνά εμφανίζεται στον Ελληνικό Ουρανό δεν μας λέει κάτι??? Τόση πολλή και έντονη διχόνοια??? Γιατί???  Προσωπικά πιστεύω ότι : "Η συμφωνία των Πρεσπών" δεν είναι ούτε τόσο καλή όσο οι "Kυβερνητικοί" ισχυρίζονται ούτε τόσο κακή όσο η Αντιπολίτευση, επίσης ισχυρίζεται. Τα λάθη είναι πολλά και διαχρονικά. Το έχω ξαναγράψει. Ομόνοια και Εθνική συνεννόηση θα έφερναν ΣΙΓΟΥΡΑ καλύτερο αποτέλεσμα!!! Αλλά τι να την κάνουμε την άθλια ……ΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ που “κρατάει ένα σκήπτρο η δολερή και καθενός χαμογελάει …πάρτο λέγοντας κι εσύ”.  

Να είστε καλά σε ότι κάνετε.

Και επειδή παντού θα τον βρεις τον άτιμο τον Έλληνα στο διάβα των αιώνων....παραθέτω μερικές φωτογραφίες.

Τέμπλο του Ηρακλέους!!!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου