Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Εβδομαδιαία Πρόγνωση Καιρού. "Oh My Greece! | Unlock the Feeling"


Στην πατρίδα μας αγαπητοί μου φίλοι, υπάρχουν πολλές ….κατηγοριοποιήσεις των Ελλήνων. Θα με καταλάβετε άμεσα.

Μιας και σας έχουν ζαλίσει με την κακοκαιρία ….της 10 ετίας ή ….20ετίας ή  ….30ετίας ή του αιώνα, εγώ θα σας αρχίσω λίγο διαφορετικά!!!

Απευθυνόμενος λοιπόν καταρχήν σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες θα σας πω ότι η πρώτη μέρα της Άνοιξης θα είναι …φανταστική!!! Next Friday που λέμε στα Ελληνικά.
Απευθυνόμενος και πάλι σε όλους θα πω ότι μια κακοκαιρία διάρκειας κατά maximum 48 ώρες δεν μπορεί παρά να είναι μια κακοκαιρία. Θα ‘ρθει…θα εκδηλωθεί και ….θα φύγει. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
Απευθυνόμενος στους …..Λεκανοπέδιους να πω ότι, χιόνι μάλλον δεν θα δουν παρά μόνο στη Πάρνηθα και ίσως λίγο στα Βόρεια Προάστεια (με πολλές αμφιβολίες).
Τέλος απευθυνόμενος στους ….της επαρχίας (σαν κι εμένα) να πω ότι όλοι θα δείτε συννεφιές, βροχές, χιόνια στα Βόρεια και Κεντρικά ορεινά, ημιορεινά αλλά και πεδινά τμήματα και ισχυρούς Βοριάδες με πτώση θερμοκρασίας. Πτώση …ανθρώπινη, 8 με 10 βαθμούς όχι τίποτα ….πολικές θερμοκρασίες. Απλά επειδή σήμερα ξεκίνησε φανταστικά η μέρα, η …αντίθεση θα κάνει την πτώση ιδιαίτερα αισθητή.

Δευτέρα λοιπόν βράδυ θα ‘χει τελειώσει όλη η υπόθεση και την Τρίτη θα βελτιωθούν και τα ανατολικά προσήνεμα Στερεάς και Πελοποννήσου, οι Κυκλάδες και η Κρήτη, όπου ακόμα θα συνεχίζονται τα φαινόμενα.
Τετάρτη και Πέμπτη αίθριος.
Παρασκευή επιπλέον καλή άνοδος θερμοκρασίας …έτσι για να νοιώσουμε την Άνοιξη.

Ανακεφαλαίωση: «Φλεβίζει» Σαββατοκύριακοδεύτερο ο Φλεβάρης….μυρίζει καλοκαίρι όμως η πρώτη μέρα της Άνοιξης……Για να δικαιωθεί η λαϊκή ρήση!!!

Καλή ….κακοκαιρία σε όλους. Με αγάπη!!!

Και μην μιζεριάσει κανείς με την ....Υπουργό Τουρισμού. Απλά, ξεκλειδώστε την αίσθηση!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου