Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Εβδομαδιαία Πρόγνωση Καιρού.


Φίλες και Φίλοι, 

βελτιώνεται και στις νοτιότερες περιοχές σταδιακά ο καιρός, ενώ από μεθαύριο Κυριακή εξασθενούν οι ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο. Ανεβαίνει βαθμηδόν η θερμοκρασία (όχι σημαντικά) και ξεκινά έτσι μια σχετικά ανοιξιάτικη βδομάδα.

Αστάθειες (συννεφιές και τοπικές βροχές), όχι ιδιαίτερα έντονες, Τρίτη-Τετάρτη και Πέμπτη στα Κεντρικά και Βόρεια ηπειρωτικά  το μόνο αξιόλογο των επόμενων ημερών. Την Παρασκευή ένα οργανωμένο χαμηλό βαρομετρικό σύστημα από τα Δυτικά, θα ξαναφέρει συννεφιές, βροχές και καταιγίδες σε όλη σχεδόν τη χώρα το επόμενο ΣαββατοΚύριακο. Ταυτόχρονα θα ανέβει περαιτέρω και η θερμοκρασία. Φουσκοδεντριές…βλέπετε!!!

Να είστε καλά σε ότι κάνετε.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου