Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Καιρός τη βδομάδα που έρχεται.

Φίλες και Φίλοι,

Ξέρουμε ότι ο Μάρτης φημίζεται για τον ....ασταθή χαρακτήρα του!!! Μάρτης-γδάρτης-παλουκοκάφτης ονομάστηκε από τη λαϊκή σοφία. Οπότε, ήδη ψιλιαστήκατε "προς τι η εισαγωγή"!!!

Για το τρέχον λοιπόν τριήμερο πέραν κάποιων αραιών τοπικών συννεφιών και ζέστης δεν έχω να προσθέσω τίποτα περαιτέρω, μόνο ...καλό καρνάβαλο, αν και εδώ που τα λέμε, σιγά μην περιμένουν τόσοι καθημερινοί καρνάβαλοι τις απόκριες για να εμφανιστούν!!!

Φτάνουμε  λοιπόν στο βράδυ της καθαροΔευτέρας, οπότε μια μεταβολή από τα Δυτικά και Βόρεια, φέρνει συννεφιές, βροχές (αρκετές), πιθανόν καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους στα πελάγη, αρχικά νότιους και από Τρίτη απόγευμα βοριάδες.  Η Τρίτη είναι η μέρα της έντασης της κακοκαιρίας, όπου θα βρέξει σε όλη τη χώρα. Ταυτόχρονα να σου και μια καλή ψυχρή εισβολή ....8-10 βαθμούς κάτω η θερμοκρασία .....έτσι για να μην καλομαθαίνετε!!!

Η κακοκαιρία αυτή ολοκληρώνεται την Τετάρτη το βράδυ σε όλη τη χώρα με γενική βελτίωση του καιρού. 

Η Πέμπτη δίνει μια νότα ξηρού και ζεστού καιρού εντελώς προσωρινή όμως, αφού από το απόγευμα και από τα Δυτικά, νέα μεταβολή (μια από τα ίδια), θα μας φτάσει μέχρι το Σάββατο.


Να είστε καλά σε ότι κάνετε!!!  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου