Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Πρόγνωση καιρού της Εβδομάδας των Παθών

Φίλες και Φίλοι,

Μπορεί να παρατηρηθούν κάποιες βροχές τη βδομάδα που έρχεται, αλλά μάλλον ξεκαθαρίζει το τοπίο σε ότι αφορά την μετάβασή μας σταδιακά σε πιο ανοιξιάτικη συμπεριφορά του Καιρού, που φέτος επιμένει να μας ....μακραίνει το Χειμώνα.

Έτσι λοιπόν, βελτιώνεται περαιτέρω ο καιρός σταδιακά αύριο και αυξάνεται λίγο η θερμοκρασία.

Ένα χαμηλό σύστημα από κει και πέρα θα δώσει Μεγ. Δευτέρα και Μεγ. Τρίτη συννεφιές σε όλη τη χώρα και μόνο στα Δυτικά και Κεντρικά κυρίως τμήματα της χώρας βροχές κατά τόπους. Την Μεγ. Τετάρτη καλός θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα με σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας (8-10 βαθμούς).

Μεγ. Πέμπτη, συννεφιές με αραιές βροχοπτώσεις στα Δυτικά Κεντρικά και Βόρεια, ενώ Μεγ. Παρασκευή και Μεγ. Σάββατο αστάθεια θα εκδηλωθεί στα Ηπειρωτικά με τοπικές μπόρες τα απογεύματα.

Τέλος την Κυριακή του Πάσχα, καλός και ζεστός καιρός, για να τηρηθεί με άνεση το έθιμο του οβελία!!!

Νάστε καλά.  Καλό Πάσχα σε όλους.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου