Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Καιρός την εβδομάδα που έρχεται.


Φίλες και Φίλοι, πάλι καθυστέρησα λίγο την ενημέρωση. Ζητώ συγνώμη, γιατί απ ότι διαπίστωσα αρκετοί την .....αναζητήσατε από χτες το βράδυ!!!

Δύο όψεις παρουσιάζει ο καιρός την βδομάδα που έρχεται. Μια …χειμωνιάτικη που ήδη άρχισε και θα κρατήσει μέχρι την Τρίτη το βράδυ και μια …καλοκαιρινή που θα αρχίσει την επόμενη Παρασκευή.

Χαμηλό λοιπόν βαρομετρικό σύστημα που έρχεται από την Ιταλία, δίνει συννεφιές με κατά τόπους βροχές αλλά και καταιγίδες, με ισχυρούς Βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας από σήμερα Σάββατο και κυρίως αύριο Κυριακή μέχρι και την Τρίτη το βράδυ. Φαινόμενα θα έχουμε ως επί το πλείστον Κυριακή και Δευτέρα στα Δυτικά-Κεντρικά και Βόρεια ηπειρωτικά τμήματα και μόνο κατά περιόδους στην υπόλοιπη χώρα.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ηλιοφάνεια, με λίγες αραιές συννεφιές και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα. Μεσημέρι και απόγευμα και τις δυο μέρες πιθανή περιορισμένη αστάθεια στην Βόρεια Ελλάδα. Πιθανές δλδ. κάποιες σύντομες ασθενείς τοπικές μπόρες. 

Τέλος, Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή ηλιοφάνεια με επικράτηση Νοτιοδυτικών ασθενών ανέμων και αξιόλογη άνοδος της θερμοκρασίας μας κατευθύνει προς …παραλίες για όσους το μπορούνε!!!

Να είστε καλά σε ότι κάνετε.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου