Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Εβδομαδιαία πρόγνωση καιρού Ελλάδας



Φίλες και Φίλοι, 

επιτέλους ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και για μια ...στεγνή εβδομάδα. Πάμε σχεδόν τέλη Μαΐου. Απλά  να επισημάνω  ότι, χαλάζι τον μήνα Μάιο στην Ελλάδα είναι κάθε άλλο παρά ...σπάνιο φαινόμενο!!!

Βελτιώνεται λοιπόν απόψε ο καιρός και παραμένει καλός με λίγες συννεφιές αύριο και μεθαύριο, ανεβάζοντας παράλληλα και τις θερμοκρασίες σε κανονικά για την εποχή επίπεδα. 

Από κει και πέρα με μια εξαίρεση τη μέρα της Δευτέρας όπου συννεφιές και λίγες ασθενείς βροχές με μια προσωρινή κάμψη της θερμοκρασίας θα ανακόψουν την καλοκαιρία, καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν μέχρι και την επόμενη Κυριακή. Μάλιστα και μια σταδιακή άνοδος θερμοκρασίας θα κορυφωθεί το επόμενο Weekend.

Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά.  

Ο ήλιος ....βασιλεύει και το ....καραβάνι προχωράει!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου