Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Καιρός επόμενης βδομάδας.


Φίλες και Φίλοι,

ολοκληρώνει το πέρασμά της η μετωπική δραστηριότητα (που έδωσε αρκετές βροχές κατά τόπους και καταιγίδες σήμερα) και βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός από απόψε τα μεσάνυχτα.

Από κει και πέρα μπαίνουμε σε ένα μοτίβο που λίγο έως πολύ μέχρι το τέλος της επόμενης βδομάδας, θα επαναλαμβάνεται καθημερινά στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας (κυρίως κεντρικά και βόρεια). Συγκεκριμένα, ηλιοφάνεια και αίθριος καιρός τις περισσότερες ώρες του κάθε 24ώρου και αστάθειες με τοπικές βροχές και σύντομες μπόρες τα μεσημέρια και τα απογεύματα της κάθε μέρας. Σαφώς καλός ο καιρός στις Θαλάσσιες περιοχές.  Άνοδος θα παρατηρηθεί στη θερμοκρασία μετά την Πέμπτη, ενώ όλη τη βδομάδα δεν αναμένονται αξιόλογες εντάσεις ανέμων.

Να είστε καλά σε ότι κάνετε.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου