Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Εβδομαδιαία Πρόγνωση καιρού


Φίλες και Φίλοι,

Οι καταιγίδες που εκδηλώθηκαν ήδη στην Κεντρική και Βόρεια ηπειρωτική χώρα εξασθενούν μέσα στη νύχτα. Η θερμοκρασία πέφτει σταδιακά αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή.

Από Δευτέρα τοπικές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Αν. Μακεδονία-Θράκη, ενώ Τρίτη και Τετάρτη σε όλα τα Βόρεια και μερικώς και στα κεντρικά ηπειρωτικά. Την Πέμπτη στις ίδιες περιοχές αλλά περισσότερα και εντονότερα φαινόμενα.

Τέλος το επόμενο Παρασκευο-Σαββατο-Κύριακο μάλλον θα θυμίσει μερικώς φθινόπωρο, με συννεφιές, βροχές και καταιγίδες σε όλη σχεδόν της Ελλάδα ακόμα και στα νησιά του νοτίου Αιγαίου.

Τώρα σε ότι αφορά την θερμοκρασία από την Δευτέρα ανεβαίνει και μέχρι την Πέμπτη θα ακολουθήσουν  τρεις ημέρες στα όρια του καύσωνα (μέγιστες τοπικά μέχρι 40 βαθμούς). Λέω στα όρια του καύσωνα γιατί τον καύσωνα τον καθορίζει και η ελάχιστη θερμοκρασία του 24ώρου. Εκεί φαίνεται ότι δεν θα’ χουμε ιδιαίτερα υψηλές ελάχιστες, δηλαδή “επί το λαϊκότερον” θα ….δροσίζει κάπως τις νύχτες.

Επειδή εξ ορισμού θεωρώ ότι όλοι νοιαζόμαστε για το αύριο της Πατρίδας μας και ότι όλοι μας την αγαπάμε, επιτρέψτε μου μια προσωπική έκκληση. Στις εκλογές της Κυριακής πίσω από το παραβάν “ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ”. Εκεί λοιπόν .....ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ υποψηφίους που έχουν αποδείξει την αξία τους στο στίβο της ζωής!!! Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι σε ΟΛΑ τα κόμματα, σε ΟΛΑ τα ψηφοδέλτια, σε ΟΛΟΥΣ τους νομούς της Ελλάδας. Μια Βουλή άξιων ανθρώπων θα κάνει άξια και την Πατρίδα μας!!! ΔΙΑΛΕΞΤΕ με κριτήριο την αξία και όχι το επώνυμο, τη φήμη, τον πλούτο ή τη διαπλοκή με την εξουσία του καθενός. Καλή ψήφο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου