Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Καιρός της επόμενης βδομάδας

Φίλες και Φίλοι,

Μετά από διάλειμμα …..πέντε  εβδομάδων πίσω πάλι στο ραντεβού του ΣΚ για τον καιρό της εβδομάδας!!!

Συνεχίζεται λοιπόν ο αίθριος καιρός ενώ εξασθενεί προσωρινά ο συνδυασμός των υψηλών πιέσεων της Βαλκανικής με τις χαμηλές της Ανατολικής Μεσογείου, το μελτέμι στο Αιγαίο δηλαδή, οπότε δίνει την δυνατότητα να συνεχιστούν τα θαλάσσια σπορ σήμερα και αύριο. Παράλληλα ολοκληρώνεται και η πτώση της θερμοκρασίας που μας οδηγεί σε πιο φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Από Δευτέρα μέχρι και Τετάρτη  θα ενισχυθεί ξανά όμως, και το μόνο που αλλάζει είναι λίγες τοπικές βροχές ή καταιγίδες (αστάθεια) στην ευρύτερη Βορειοδυτική Ελλάδα τις απογευματινές ώρες της κάθε μέρας.

Από Πέμπτη εξασθενεί ξανά και ανεβαίνει λίγο η θερμοκρασία. Την Πέμπτη θα επικρατήσει μάλιστα και συννεφιά στα Νότια όπου και ενδέχεται να υπάρξουν λίγες βροχές στα νησιά του κεντρικού και νοτίου Αιγαίου.

Τέλος παραμένει ο αίθριος καιρός και το επόμενο Παρασκευο-Σαββατο-Κύριακο με περιορισμένη αστάθεια, αυτή τη φορά στη Βόρεια Ελλάδα.  Να βρέξει και λίγο στην ιδιαίτερη Πατρίδα!!!

Καλή συνέχεια σε όλους.

Τροφή για σκέψη.

Υποτίθεται ότι η Δημοκρατία είναι το πολίτευμα των ίσων πολιτών. Υπάρχουν όμως και κάποιοι συμπολίτες μας που είναι τόσο .....ξεχωριστοί (αναρωτιέμαι που βρίσκουν  την δύναμη) που υποχρεώνουν εκλεγμένους με 40% Πρωθυπουργούς και κόμματα να αλλάζουν νόμους προκειμένου να αναλάβουν Δημόσιες θέσεις σαν να είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΙΚΑΝΟΙ. Αυτό δεν είναι απλά ...κακό. Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ δεδομένης της εμφανούς διαφοράς ....ΙΣΧΥΟΣ ανάμεσα σε ....έναν άνθρωπο και ....μια ολόκληρη Πατρίδα!!! Κρίμα για την Ελλάδα μας!!!

Έκτακτες ανακαλύψεις στην κάβα ...ενόψει Χειμώνα. Βλέπω να το ρίχνουμε ....στο ποτό ....μπας και συνέλθουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου