Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Εβδομαδιαία πρόγνωση καιρού.


Φίλες και φίλοι,

Ο Ποσειδώνας «όπλισε» για τα καλά την τρίαινά του και οι ισχυροί Βοριάδες που έφεραν την πολυπόθητη πτώση της θερμοκρασίας θα συνεχιστούν μέχρι αύριο το μεσημέρι. Τοπικές βροχές και ίσως καταιγίδες θα υπάρχουν στη Δυτική Πελοπόννησο και στο Νότιο Ιόνιο μέχρι και αύριο το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα αίθριος καιρός και …καθαροί-λαμπεροί   ουρανοί.

Η επόμενη μεταβολή του καιρού αρχίζει από το βράδυ της Δευτέρας από τα Βορειοδυτικά με συννεφιές, βροχές και τοπικές καταιγίδες. Σταδιακά θα επηρεαστεί όλη η χώρα και ο καιρός θα βελτιωθεί το βράδυ της Τρίτης στην ηπειρωτική χώρα και το βράδυ της Τετάρτης στο Ανατολικό Αιγαίο.

Από κει και πέρα μέχρι το τέλος της εβδομάδας αίθριος θα παραμείνει ο καιρός και θα ανέβει και πάλι λίγο η θερμοκρασία.

Από την άλλη μεριά ....του Αιγαίου εύχομαι να είστε καλά σε ότι κάνετε.





    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου