Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Εβδομαδιαία Πρόγνωση Καιρού

Φίλες και Φίλοι,

Αγωνιούν πολλοί καλοί φίλοι εδώ στη Λάρισα μήπως και η ….Κλιματική Αλλαγή επηρέασε το «παζάρι της Λάρισας», γιατί συνήθως στη διάρκεια του παζαριού ...πάντα βρέχει. 

Η απάντηση λοιπόν είναι ξεκάθαρα όχι. Και αυτό γιατί ενώ μέχρι και την Τετάρτη ο καιρός θα παραμείνει αίθριος με σχετικά υψηλές θερμοκρασίες, μια ατμοσφαιρική διαταραχή από το πρωί της Πέμπτης και από τα δυτικά θα φέρει συννεφιές, βροχές, τοπικές καταιγίδες που θα κρατήσουν μέχρι και την Κυριακή. Τα φαινόμενα αρχικά θα εκδηλώνονται κυρίως στα Νοτιότερα τμήματα (Πέμπτη & Παρασκευή), ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα.  

Στο πεδίο των ανέμων γενικά ασθενείς άνεμοι και μόνο την Πέμπτη θα ενισχυθούν από Νότιες διευθύνσεις ενώ από την Κυριακή θα γυρίσουν σε βοριάδες.

Επιτρέψτε μου και ένα επίκαιρο σχόλιο. Με αφορμή τις δηλώσεις πόθεν έσχες του Πολιτικού Προσωπικού της χώρας μας, και σωρεία ....βλακείας .....κατατεθειμένης στα σχόλια των κοινωνικών δικτύων, μια σκέψη μου : 

Η απόκτηση & κατοχή πλούτου είναι απόλυτα θεμιτή και ευκταία πράξη, ενόσω τα έσοδα προέρχονται από νόμιμες δραστηριότητες. Καταδικαστέα είναι  η απόκτησή του με παράνομα μέσα.

Η κλεψιά τρομάζει!!!Και δυστυχώς .......όλο και περισσότερο πληθαίνει !!!

Υγιαίνετε!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου