Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Εβδομαδιαία πρόγνωση καιρού.


Φίλες και Φίλοι,

μπαίνουμε στο πρώτο μήνα του Χειμώνα με έναν απόλυτα φυσιολογικό τρόπο!!! Ας δούμε αναλυτικά πως γίνεται αυτό.

Αρχικά λοιπόν αύριο Κυριακή συνεχίζονται σποραδικές βροχοπτώσεις κυρίως στη Νότια νησιωτική Ελλάδα, μέχρι το μεσημέρι. Ταυτόχρονα, η πρώτη κάθοδος βαλκανικού αντικυκλώνα με μεταφορά ψυχρών αερίων μαζών θα ρίξει αισθητά τη θερμοκρασία από Βορρά προς Νότο. 

Αίθριος θα είναι ο καιρός την Δευτέρα και την Τρίτη μέχρι το απόγευμα ενώ ταυτόχρονα θα υποχωρήσει το …..απότομο κρύο της Κυριακής. 

Από Τρίτη βράδυ και μέχρι την Πέμπτη το πρωί βροχές θα σημειωθούν στη Μακεδονία, τη Θράκη, το Βόρειο Αιγαίο, την Ανατολική Θεσσαλία και την Ανατολική Στερεά. Στα πολύ ορεινά ενδέχεται να δούμε τα πρώτα χιόνια.

Τέλος Παρασκευή και Σάββατο στα Δυτικά, Κεντρικά και Νότια πολλές βροχές και τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν με ταυτόχρονη μικρή περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας.     

Ισχυροί Βοριάδες στο Αιγαίο Κυριακή και Δευτέρα, ενώ αντίθετα Ισχυροί Νότιοι άνεμοι Τετάρτη και Πέμπτη κυρίως όμως στο Ιόνιο-Δυτικά. 



Και πού είστε. Μη τυχόν και δώσουμε σε τίποτα …ΞΕΝΟΥΣ τη πρόγνωση!!! Στα δικά μας παιδιά παρακαλώ…..

Ε ρε και να ζούσε ο παππούς Καραμανλής κάτι ....φάπες που θα πέφτανε!!!

Να είστε καλά σε ότι κάνετε.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου