Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Εβδομαδιαία Πρόγνωση Καιρού


Φίλες και Φίλοι,

Τα Νικολο-βάρβαρα λέει ο σοφός λαός ότι μπαίνουμε στο Χειμώνα. Δεν έχει κι άδικο. Μπήκαμε ήδη όπως είπαμε και συνεχίζουμε ακάθεκτοι.

Από αύριο (Σάββατο) ξημερώματα από τα Δυτικά και Βόρεια αυξάνονται οι συννεφιές, με τοπικές βροχές-καταιγίδες και επέκταση ανατολικά-νοτιοανατολικά. Βελτίωση θα έχουμε το βράδυ της Κυριακής σε όλη τη χώρα πλην της Κρήτης,  όπου θα βελτιωθεί το πρωί  της Δευτέρας.

Ανάπαυλα στη συνέχεια με μια μόνο μέρα καλού καιρού. (Δευτέρα). Εκ νέου από Τρίτη πρωί βαθύ χαμηλό φέρνει βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα. Έντονα θα είναι τα φαινόμενα κατά τόπους ενώ βελτίωση αναμένεται το βράδυ της Τετάρτης.

Πέμπτη καλός καιρός, αλλά ξανά, μόνο για μια μέρα. 

Την Παρασκευή συννεφιές που από την επόμενη (Σάββατο) θα φέρουν ξανά βροχές αλλά μόνο στα Κεντρικά και Νότια αυτή τη φορά. Σε ότι αφορά τα χιόνια να διευκρινίσω ότι όλη τη βδομάδα θα περιορίζονται  μόνο στα ορεινά. 

Η θερμοκρασία γενικά παραμένει σε σχετικά χαμηλά επίπεδα με μικρές αυξομοιώσεις ενώ Τρίτη και Τετάρτη ισχυροί-θυελλώδεις άνεμοι στα θαλάσσια.  

Επειδή μου αρέσει να αποδίδω τα του "Καίσαρος τω Καίσαρι" δεν μπορώ να μην επικροτήσω-χειροκροτήσω την αποπομπή του Υφυπουργού Εξωτερικών μετά από τόσα .....ρεζιλίκια που φόρτωσε στον Πρωθυπουργό. Και φυσικά μπράβο στον Πρωθυπουργό που ...ενήργησε άμεσα μόλις ξέμπλεξε ή μάλλον μόλις .....μπλέχτηκε για τα καλά με τον ...Εξ ανατολών Σουλτάνο!!!

Νάστε καλά σε ότι κάνετε.



Ευτυχώς υπάρχει και ο φίλος μας ο Jack!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου