Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο, 6 Απριλίου 2019

Πρόγνωση επόμενη βδομάδας

Φίλες και Φίλοι,

Είπαμε ότι φέτος η φύση θα κάνει τη διορθωτική της κίνηση σε ότι αφορά το υδρολογικό ισοζύγιο, αλλά μάλλον ……παραδιόρθωσε!!!

Γι αυτό απλά ξεκινάω λέγοντας για την επόμενη βδομάδα: Βροχές….. βροχές…… βροχές.

Οι πυκνές συννεφιές, οι ισχυρές τοπικά βροχές και οι ενισχυμένοι Νοτιάδες θα συνεχιστούν σήμερα σε όλη σχεδόν τη χώρα. Μέχρι αύριο το πρωί θα περιοριστούν στην Ανατολική Ελλάδα και προσωρινά αύριο θα βελτιωθεί ο καιρός στην ηπειρωτική χώρα.

Από Κυριακή βράδυ όμως και από τα Δυτικά μια νέα επιδείνωση του καιρού θα διαρκέσει 48 και πλέον ώρες (Δευτέρα & Τρίτη) και θα δώσει εκ νέου πολλές ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα.

Εξασθενούν σταδιακά τα φαινόμενα την Τετάρτη και βελτιώνεται προσωρινά ο καιρός την Πέμπτη, ενώ θα παρατηρηθεί και απότομη σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας.

Τέλος, ξανά από την Παρασκευή, εκ νέου 48 ώρες με συννεφιές και βροχοπτώσεις ….αναμένονται!!!

Γι αυτό …βατραχοπέδιλα και προσοχή στους ….χειμάρρους!!!

Και οι φίλοι υποψήφιοι (…..η μισή Ελλάδα δηλαδή), .....συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους.


Καλή βδομάδα.

Γι αυτό το .....απίθανο μπλέ!!!