Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο, 13 Απριλίου 2019

Εβδομαδιαία Πρόγνωση Καιρού.

Συνεχίζεται το βροχερό μοτίβο του καιρού την βδομάδα που έρχεται.

Με μικρά διαστήματα βελτίωσης βροχές κατά διαστήματα θα έχουμε σε όλη τη χώρα μέχρι και την Τρίτη το βράδυ. Οι βροχές θα εκδηλώνονται κυρίως μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της κάθε μέρας. Θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Τετάρτη και Πέμπτη καλός καιρός με συννεφιές και λίγες βροχές κυρίως τις απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά, υπό μορφή αστάθειας.

Και τέλος μια αξιόλογη ψυχρή εισβολή από τα Βόρεια για το επόμενο  Weekend, επίσης με συννεφιές και λίγες βροχές μόνο όμως στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα και το Αιγαίο. Παράλληλα σημαντική ενίσχυση Βορείων ανέμων.


Να είστε όλοι καλά.