Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Εβδομαδιαία Πρόγνωση Καιρού.


Φίλες και Φίλοι, φαίνεται ότι με το καλοκαίρι ….δεν τελειώσαμε ακόμη!!!

Βελτιώνεται σταδιακά απόψε ο άστατος καιρός που επικράτησε στα Δυτικά και Βόρεια τμήματα της χώρας. Θα ακολουθήσει ένα πενθήμερο  μέχρι την επόμενη Τετάρτη με αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα, και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας από την Δευτέρα και μετά. Οι άνεμοι παραμένουν στα Ανατολικά τμήματα Βόρειοι-Βορειοναταλικοί ενισχυμένοι και εξασθενούν από την Δευτέρα.  

Από το βράδυ της Τετάρτης ένα σχετικά αβαθές χαμηλό σύστημα θα αλλάξει τον καιρό από τα δυτικά σε άστατο με τοπικές βροχές και λίγες καταιγίδες. Φαινόμενα θα έχει κυρίως την Πέμπτη στα Δυτικά και Νότια τμήματα μόνο. Στην υπόλοιπη χώρα αίθριος θα παραμείνει ο καιρός μέχρι και την Κυριακή.

Να είστε καλά και βάλτε και κανα ....."je suis Kurde" στα κοινωνικά δίκτυα. Πλήρη απαξία βλέπω!!! 

Α και κάτι ακόμα: Να δω την Greta Thunberg να παίρνει το Νόμπελ Ειρήνης και τι στον κόσμο!!!