Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Καιρός.


Φίλες και Φίλοι,

Κακοκαιριών εξπρές …συνέχεια!!!

Δύο αξιόλογες διαταραχές με διαφορετικά χαρακτηριστικά θα μας απασχολήσουν τη βδομάδα που έρχεται.

Η πρώτη ξεκινά από απόψε τα  μεσάνυχτα και από τα Βόρεια και ανήκει στη κατηγορία των εξπρές. Συννεφιές με βροχές, χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές, ενίσχυση των Βοριάδων και πτώση της θερμοκρασίας θα είναι τα χαρακτηριστικά της. Η επέκταση νοτιότερα θα γίνει αύριο Κυριακή και θα φτάσει μέχρι την Αττικο-βοιωτία επηρεάζοντας κυρίως τα Ανατολικά τμήματα δηλαδή Κεντρική Μακεδονία, Ανατολική Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά. Μέχρι το πρωί της Δευτέρας όμως ο καιρός θα βελτιωθεί παντού.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας και μετά αλλάζει η συμπεριφορά του καιρού (τέλος με εξπρές κακοκαιρίες) καθώς χαμηλό από τα Νοτιοδυτικά κινείται ανατολικά και αυξάνει τις νεφώσεις σταδιακά σε όλη την Ελλάδα. Αυτή τη φορά όμως ενισχύονται οι Νοτιάδες και σταδιακά θα  ανεβαίνει η θερμοκρασία μέρα τη μέρα. Τοπικές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από Τρίτη μεσημέρι  σταδιακά σε όλη τη χώρα, πλην Δυτ. Θεσσαλίας-Ηπείρου-Μακεδονίας και Θράκης, ενώ οι χιονοπτώσεις θα περιοριστούν μόνο στα ορεινά. Φυσικά θα είναι πολύ περισσότερες ποσοτικά. (Να ετοιμάζονται οι ….Αραχωβίτες).  Από το βράδυ της Τετάρτης θα περιορίζονται τα φαινόμενα στα νοτιότερα τμήματα της χώρας. 
Να επισημάνω ότι Τετάρτη και Πέμπτη θα έχουμε μεγάλες ποσότητες υετού (χιόνια στα ορεινά, βροχές στα υπόλοιπα) σε Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, Κυκλάδες και Κρήτη.

Βελτίωση του καιρού στα Νότια από Παρασκευή πρωί.

Τέλος το επόμενο Σαββατοκύριακο φαίνεται ότι μόνο συννεφιές κατά διαστήματα ισχυροί Βοριάδες και  εκ νέου πτώση θερμοκρασίας  θα χαρακτηρίσουν τον καιρό της χώρας.







1 σχόλιο:

  1. You should see how my acquaintance Wesley Virgin's biography begins with this shocking and controversial VIDEO.

    Wesley was in the army-and soon after leaving-he unveiled hidden, "self mind control" tactics that the government and others used to get anything they want.

    THESE are the exact same SECRETS lots of celebrities (notably those who "come out of nothing") and top business people used to become wealthy and famous.

    You've heard that you use only 10% of your brain.

    That's because most of your BRAINPOWER is UNTAPPED.

    Maybe this conversation has even taken place IN YOUR own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head 7 years ago, while riding an unregistered, garbage bucket of a car without a license and on his debit card.

    "I'm so frustrated with going through life paycheck to paycheck! Why can't I become successful?"

    You've taken part in those conversations, am I right?

    Your own success story is waiting to be written. All you have to do is in YOURSELF.

    CLICK HERE TO LEARN WESLEY'S METHOD

    ΑπάντησηΔιαγραφή