Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Πανελλήνιες εξετάσεις. (Εκτίμηση καιρού).

Φίλες και Φίλοι,

μια έκτακτη εκτίμηση των καιρικών συνθηκών αναρτώ σήμερα με διάθεση συμβολής στη προετοιμασία μαθητών και γονέων για τις Πανελλήνιες εξετάσεις που έχουν τη σημασία τους, σε όσους με οποιονδήποτε τρόπο συμμετέχουν σε αυτές.
Φαίνεται λοιπόν ότι ο καιρός θα είναι σύμμαχος των μαθητών αφού .....ζέστη πολλή δεν προβλέπεται.  

Αναλυτικά:  μετά από ένα σχετικά ηλιοφανές και ζεστό τετραήμερο από μεθαύριο Δευτέρα και μέχρι την Παρασκευή (12-Ιουνίου), μια αλλαγή του καιρού με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατο-Κύριακο θα μας οδηγήσει στην Δευτέρα (15 Ιουνίου-πρώτη μέρα των Πανελληνίων Εξετάσεων) με δροσερό για την εποχή καιρό. 

Από κει και πέρα και μέχρι την Παρασκευή (19-Ιουνίου) θα επικρατήσει επαναλαμβανόμενο το ίδιο μοτίβο, δηλαδή κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες, ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες και αστάθεια με βροχές ή καταιγίδες σχεδόν κάθε απόγευμα, plus το μελτεμάκι στο Αιγαίο. 
Ιδανικές συνθήκες θα έλεγα για διάβασμα!!!

Καλή προετοιμασία και καλή επιτυχία σε αυτό το σημαντικό βήμα της ζωής σας αγαπητά παιδιά!!!

Απομένει να διευκρινίσω ότι, αυτή η πρόγνωση εκδίδεται δεδομένης της αγάπης μου μου για τα παιδιά και όλους τους φίλους γονείς. Είναι όμως που έχω και την κόρη μου συμμέτοχο στη διαδικασία....οπότε γίνεται must για φέτος!!! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου