Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Καιρός εβδομάδας


Φίλες και Φίλοι,

με αραιές συννεφιές και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας θα μπει ο Μάρτης όπως φαίνεται από τα μέχρι τώρα προγνωστικά δεδομένα. Δεν θα αποφύγει όμως να επιβεβαιώσει τη φήμη του γιατί από το πρωί της Τρίτης από τα Βορειοδυτικά συννεφιές, βροχές, τοπικές καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι θα εκδηλωθούν με γρήγορη Νοτιοανατολική επέκταση. Μάλιστα Τρίτη βράδυ προς Τετάρτη κατά τόπους έντονες-ραγδαίες βροχοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα Δυτικά, Κεντρικά και Βόρεια. Παράλληλα χιόνι θα πέσει σχεδόν σε όλα τα ορεινά της Βορειοδυτικής και Βόρειας Ελλάδας και μάλιστα …αρκετό!!!

Πέμπτη απόγευμα γενική βελτίωση παντού και άνοδος θερμοκρασίας.

Παρασκευή γενικά ήπιος καιρός με αραιές συννεφιές και μόνο στα Βορειοδυτικά και Βορειοανατολικά τμήματα λίγες βροχές ενδέχεται να εκδηλωθούν. 

Τέλος Σάββατο και Κυριακή συννεφιές κατά διαστήματα με καλές θερμοκρασίες. 

Να είστε καλά σε ότι κάνετε.