Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Καιρός Εβδομάδας.



Φίλες και Φίλοι, 

ο Μάρτης γνωστός ...και σαν γδάρτης δεν θα μας άφηνε έτσι!!!

Λοιπόν από σήμερα το βράδυ και από τα Βόρεια ...άρχεται μια ψυχρή εισβολή με κύρια χαρακτηριστικά τις συννεφιές, βροχές, χιονοπτώσεις στα ορεινά, ισχυρούς βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας. Από αύριο τα ξημερώματα χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και σε χαμηλότερα υψόμετρα κυρίως στην Ανατολική Ελλάδα, Πήλιο, Όλυμπος, Όσσα, Εύβοια, Παρνασσός. 

Ο καιρός γρήγορα θα επεκταθεί νοτιότερα  σε Πελλοπόνησο Κυκλάδες και Κρήτη, ενώ από τα Βόρεια και από αύριο βράδυ θα βελτιωθεί. Μεσημέρι Δευτέρας θα αρχίσει βελτίωση και στα Νότια. Μέχρι Τρίτη πρωί 

Αυτή η επιδείνωση βέβαια νομίζω ότι είναι ....εξαιρετικά καλή και θα συμβάλλει στην κατεύθυνση του ....."Μένουμε Σπίτι" ώστε να αποκλιμακώσουμε την εξάπλωση του Κορωνοϊού!!!

Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο καλές γενικά καιρικές συνθήκες με άνοδο της θερμοκρασίας. 

Κατά το "μπόρα είναι ....θα περάσει" πρέπει νομίζω να σκεφτούμε και για τον Κορωνοϊό.

Να είστε καλά σε ότι κάνετε.

Η φύση ανεπηρέαστη μεγαλουργεί πάντα!!! Παρατηρείστε σε ένα βιντεάκι 20" την ......μεγαλοπρέπεια της ροής-κίνησης μιας.....  "Perfect Ύφεσης", σε ΒΑ Αφρική-Αν. Μεσόγειο-Μέση Ανατολή.